Tentang Kami

Selamat datang ke laman web untukmuanakku.com yang diuruskan oleh AFIEYNA ENTERPRISE, kedai online untuk barang keperluan bayi & ibu selepas bersalin. 

AFIEYNA ENTERPRISE merupakan sebuah syarikat yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sejak 2014. Nombor pendaftaran PG0357075-K

BELIAN ONLINE

Kami faham dengan kesibukan waktu anda, oleh itu, pihak kami menyediakan kemudahan pembelian secara online kepada anda. Anda boleh membuat pembelian dan tempahan produk kami pada bila-bila masa dan dimana sahaja menerusi website ini. Sistem e-commerce yang kami gunakan untuk website ini juga adalah selamat dan mudah untuk digunakan.

Malahan, website kami juga adalah mesra mobile & tablet! Anda boleh melayari website kami dengan mudah sama ada menerusi smartphone atau tablet anda.

Ianya sangat mudah dan boleh dilakukan hanya dari hujung jari anda sahaja. Anda hanya perlu klik-klik-klik, dan barang yang dipesan, akan sampai terus ke rumah anda. 

MAKLUMAT BAYARAN

Untuk bayaran, kami menerima bayaran sama ada secara bank-in, ATM transfer ataupun menerusi perbankan internet seperti Maybank2u / cimbclick. Semua pembelian menerusi website ini pula, perlulah dibayar kepada akaun seperti berikut :- 

 MAYBANK    -    557157312706 (AFIEYNA ENTERPRISE)
 CIMB    -    7033475510 (HANAFI BIN MOHD)
 
Untuk memudahkan pengesahan, anda boleh  masukkan alamat email berikut jika anda membuat bayaran secara online : billing@aufababy.com
Manakala di ruangan "Description / Keterangan Bayaran" anda boleh letakkan "Order ID" bagi pesanan anda.

 

PENGHANTARAN

Pihak kami akan membuat penghantaran SETIAP HARI (hari bekerja) menerusi perkhidmatan POSLAJU ataupun AUFABABY.
Jika anda membuat pembelian sebelum pukul 12 tengahari, pihak kami akan membuat  penghantaran pada hari yang sama.
Oleh itu, anda boleh jangkakan, produk yang anda beli menerusi website kami akan sampai ke tangan anda dalam masa 1-3 hari bekerja.

Caj penghantaran adalah mengikut kadar berat, lokasi, jumlah barang serta perkhidmatan kurier yang dipilih. Anggaran kos penghantaran boleh dilihat sewaktu proses "Checkout".