BUKU 125 LATIHAN KAWALAN PENSEL

Product Code: MOMMYHAPPY
Availability: 8
Price: RM20.00

Qty:

 

Menulis adalah satu kemahiran. Untuk menulis anak anak perlu mempunyai beberapa kemahiran lain terlebih dahulu dan antara kemahiran yang diperlukan adalah kemahiran memegang dan mengawal pensel dengan betul.

Bila anak-anak dah boleh pegang pensel dengan betul, barulah anak-anak boleh menulis secara konsisten walaupun perlu menulis pada kelajuan berbeza ????

Haa! dengar citer Buku 125 Latihan Kawalan Pensel kali ni ada penambahan baru? apa diaaa ehh ????

Buku ini dihasilkan khusus bagi meningkatkan kemahiran mengawal pegangan pensil kepada kanak-kanak. Bagaimana buku ini boleh bantu anak-anak berlatih menulis?

Okay, jom baca details kat bawah ni⬇

❤ PERTAMA sekali, buku ini disusun secara bertahap mula dengan aktiviti yang paling mudah sehingga aktiviti yang lebih sukar

❤ KEDUA, sebagai permulaan aktiviti untuk membantu kanak-kanak membina keyakinan diri memegang pensil dengan betul

❤ Dapat membantu anak anak membina kemahiran motor kecil

❤ Membantu kanak-kanak menulis secara konsisten dengan cantik walaupun menulis dengan laju

❤ YANG PALING BEST! saiz buku masih sama saiz A4, ada penambahan LATIHAN EKSTRA yang sangat menarik menjadikan buku ini 144 muka surat…woww ! ????

❤ COVER BUKU pun dah baru! lagi nampak fresh dan semangat kan ibu ayah

Mesti nak tahu harga kan ?

Walaupun ada tambahan bahan dan cover buku yang lebih menarik, ibu ayah tak payah risau sebab harga yang kami tawarkan MASIH SAMA, Rm 20.00 sahaja !

Which is berbaloi sangat untuk ibu ayah dapatkan BUKU 125 LATIHAN KAWALAN PENSEL versi baru ni ???? Dapatkan sekarang yer !

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



Related Products (3)