Breastfeeding
Agent Dropship

Agent Dropship

Bismillahirraahmanirrahim…

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

SELAMAT DATANG KE PROGRAM DROPSHIP AUFABABY

Terima kasih kerana berminat untuk menjadi agen dropship di www.aufababy.com. Sesiapa sahaja boleh menjadi agen dropship kami.  Diharapkan ramai yang akan mendapat manfaat daripada program ini. Kami janjikan keuntungan bersih anda adalah 10-40% dari harga setiap Item yang berjaya dijual. Mungkin ada sebilangan agen yang masih belum berapa jelas tentang cara sistem dropship ini berfungsi, jadi berikut adalah penerangannya ;-

Apa itu agen dropship?

Dropship adalah satu sistem perniagaan yang hanya memerlukan anda mempromosi  produk/barang yang dibekalkan oleh www.untukmuanakku.com dilaman sosial, laman-laman pengiklanan dan sebagainya. Anda tidak perlu beli stok ataupun menyimpan stok. Kami akan bekalkan gambar  produk tersebut. Bila anda dapat order dari pelanggan anda, anda  hanya perlu order dari kami dan kami akan menghantar produk  tersebut untuk anda. Anda jual pada harga pasaran dan anda bayar kami harga agen yg lebih rendah.

Anda membuat keuntungan tanpa perlu memikirkan untuk membeli dan menyimpan stok dan bahkan melihat produk-produk tersebut. Kami akan melakukan semua ini untuk anda!

Komisen atau keuntungan yang bakal anda perolehi adalah bergantung kepada usaha anda. Banyak usaha maka banyaklah keuntungan yang anda akan perolehi. Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan di mana sahaja sama ada di rumah atau bekerja di pejabat kerana agen tidak perlu mempunyai produk sendiri.

Dropship berfungsi sangat mudah:

1 – Anda pilih apa yang ingin anda jual daripada laman web www.untukmuanakku.com

2 – Promosikan produk yang anda pilih itu di Facebook, laman web anda, katalog atau di tempat lain menggunakan gambar produk dan keterangan yang kami bekalkan

3 – Apabila ada tempahan daripada para pelanggan, anda tempah produk tersebut dari kami. Kemudian kami akan menghantarnya terus ke pelanggan anda. Pelanggan anda akan berfikir barang yang mereka beli datang secara langsung daripada anda.

4 – Anda mendapat keuntungan dengan mudah!

Contoh :

Katakan anda jual 1box botol susu. Anda jual pada harga runcit cadangan RM39 + RM6(pos) = RM45 ( pembeli bayar kpd anda). Anda hanya perlu bayar kepada kami RM24 ( harga dropship) + RM6(pos) = RM30. Jadi anda akan dapat untung atau komisen sebanyak RM15. Itu baru 1box botol susu. Bayangkan jika anda hanya buat jualan 30 box botol susu sebulan. Setahun sudah berapa keuntungan anda tanpa anda perlu mengeluarkan modal puluhan dan ratusan ribu ringgit untuk membeli dan menyimpan stok.

Cara Menjadi Agen Droship :

Untuk menjadi agen dropship, anda hanya perlu membayar yuran pendaftaran RM50 sahaja. Bayaran pendaftaran adalah SEKALI SEUMUR HIDUP ANDA.

TIADA apa- apa yuran yang lain seperti yuran bulanan atau yuran tahunan atau yuran maintenance.

TUJUAN yuran keahlian adalah untuk memastikan permohonan keahlian hanya untuk yang serius menceburi bidang perniagaan  dan juga untuk mengelakkan memohon menjadi ahli semata-mata untuk mendapat harga murah kerana ini akan menganggu kelancaran perniagaan ahli-ahli dropship sedia ada. Ianya juga sebagai komitmen agen-agen.  Jangan risau, RM50 untuk yuran ini insyaAllah dengan membuat 1 sale untuk breastpump pun sudah dapat cover kos tersebut. 

Kelebihan menjadi agen kami:

 • Mendapat diskaun harga produk dari 10%-40% bergantung kepada jenis produk.
 • Boleh membeli produk secara borong untuk mendapatkan keuntungan yang lebih.
 • Mendapat maklumat terkini berkenaan produk terbaru dan juga teknik terbaru untuk promosi produk.
 • Mendapat gambar dan bahan promosi secara online
 • Harga yang terpapar pada agen berbeza dengan harga yang dipaparkan kepada pelanggan biasa.
 • Kami mempunyai sistem yang teratur dan kami menggunakan web based inventory. Maknanya, semua status barang-barang adalah live dan terkini.
 • Kami akan sentiasa mengemaskini harga kami untuk memastikan ianya yang terendah.

Setelah membuat bayaran sebagai agen dropship barulah anda layak mendapat potongan harga sebagai agen dropship dan boleh menghantar order untuk pelanggan-pelanggan anda  

Hanya 3 langkah mudah untuk menjadi agen dropship :

 1. Membuat bayaran yuran pendaftaran sekali seumur hidup RM50 ke akaun di bawah:
 • Nama Bank          : MAYBANK
 • No Akaun              : 557157312706
 • Nama                   : AFIEYNA ENTERPRISE
 • Email                    : ieyna_islamic@yahoo.com.my
 • No. Hp                  : 017-5097926 / 010-4645509
 1. Selepas membuat pembayaran PM page untukmu anakku di sini http://www.facebook.com/messages/untukmuanak atau whatsappp kepada 017-5097926 / 010-4645509 maklumat berikut:
 • NAMA PENUH                   :
 • NO TEL                             :
 • EMAIL                                :
 • TARIKH LAHIR                   :
 • ALAMAT LENGKAP            :
 • PEKERJAAN                       :
 • NAMA FB                           :
 • LINK FAN PAGE FB / WEBSITE (Jika ada):
 • RUJUKAN PEMBAYARAN(nyatakan nama bank, tarikh dan masa transfer)  :
 1. Sila daftarkan diri di website ini dan maklumkan pada kami yang anda sudah mendaftar supaya kami dapat setkan sebagai agen. http://untukmuanakku.com/index.php?route=account/register

Kami akan mengubah status  anda  sebagai agen di website selepas di maklumkan. Agen boleh login dan  akan dapat melihat harga agen. Mudah sahaja bukan? Agen tidak perlu menyimpan stok dan ke pejabat pos setiap hari untuk membuat pengeposan kepada pelanggan kerana tugas tersebut kami yang lakukan.

Jom! Sertai kami.

PANDUAN PENTING UNTUK AGEN MEMBUAT ORDER

1) Sebelum menerima order dari pelanggan anda, sila check status barangan di website www.untukmuanakku.com. Sekiranya barang OUT OF STOCK, anda boleh whatsapp 0175097926 @ 0104645509 untuk mendapatkan status terkini.
2) Untuk membuat order, pilih barangan anda dan pilih CHECKOUT.
3) Di ruangan BILLING DETAILS, sila isikan maklumat anda (AGEN). Ini penting untuk kami mencetak maklumat anda pada borang consignment.
4) Di ruangan DELIVERY DETAILS, isikan maklumat pelanggan anda.

Jika masih ada persoalan, boleh hubungi kami di :

No Hp: 017-5097926 / 010-4645509

Email: ieyna_islamic@yahoo.com.my

Page FB: Untukmu Anakku

PM Page FB: http://www.facebook.com/messages/untukmuanak

 

Terima kasih,                                                                                       

Nur Sakinah Binti Abdullah.

Pengurus Jualan Website Untukmu Anakku.

http://untukmuanakku.com/index.php?route=account/register

 

 

There are no products to list in this category.